Massage der du er

       Massage der du'er ;)    

Jeg hedder Jeanette Rasmussen og er eksamineret massør/sportsmassør og sportsterapeut, samt social-og sundhedsassistent.  


Jeg har en mobil massagebriks, og tilbyder at komme hjem til dig for at give dig en professionel massage. Jeg kan også bookes til events udenfor hjemmet, og nyder at give behandling udenfor!


Jeg medbringer briks, lagener, creme og afslappende musik. Hvis du ønsker at høre noget andet, er det helt i orden, du skal bare selv sørge for at det er klart når jeg kommer. 


Da jeg startede som massør for 4 år siden, var min hovedmålgruppe alle de kvinder der til daglig sørger for at alle omkring dem, både på arbejde og i det private, har det godt, men som glemmer sig selv. Jeg arbejder selv indenfor sundhedssektoren og ved at der er mange hverdagsheltinder der ude i verden, der har brug for lidt omsorg og en time-out, men at de samtidig har svært ved at køre ud igen for at komme til en massør, når de først har fået fri fra arbejde. Derfor tilbyder jeg udekørende massage. 


I virkeligheden har jeg arbejdet med en meget bredere klientgruppe end kun målgruppen. Jeg har klienter i alle aldre, og både mænd og kvinder. Jeg har klienter der skal over en specifik skade, og som jeg hjælper med massage og akupunktur, klienter med kroniske smerter og spændinger som får en behageligt pause i den tid jeg er hos dem, og både faste og impulsive klienter med spændinger der skal løsnes op og som giver tilbagemeldinger på at de får det langt bedre efter mine besøg.

 

Obs allergikere! Da lagener og tæpper vaskes og tørres i et miljø med katte, kan jeg ikke udelukke at der KAN være allergener i det jeg bringer ud til dig.


Følg "Massage der du er" på FB: